Η ιστορία μας ξεκινά πριν από περισσότερα από 20 χρόνια όταν ο ιδιοκτήτης Βάσος ξεκίνησε να κάνει τα δικά του σουβλάκια κάθε Κυριακή για την οικογένειά του.

Στην συνέχεια αυτή η συνήθεια κατέληξε να γίνει επάγγελμα  μετά από παρότρυνση φίλων και γνωστών που είχαν δοκιμάσει τα σουβλάκια μέσα από οικογενειακά τραπέζια, σερβίροντας πλέον κάθε οικογένεια σε κάθε γωνιά της Λάρνακας και όχι μόνο.

ΥΛΙΚΑ

Tα ποιοτικά υλικά αποτελούν τη βάση κάθε νόστιμου γεύματος. Γι' αυτό δίνουμε μεγάλη προσοχή στην επιλογή των πιο φρέσκων και ποιοτικών υλικών για τα πιάτα μας. Συνεργαζόμαστε με τοπικούς αγρότες και παραγωγούς για να προμηθευόμαστε πολλά από τα συστατικά μας, διασφαλίζοντας ότι είναι φρέσκα, εποχιακά και καλλιεργούνται με βιώσιμο τρόπο.

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Η δέσμευσή μας για τη βιωσιμότητα υπερβαίνει απλώς τη μείωση των απορριμμάτων και την εξοικονόμηση ενέργειας. Πιστεύουμε ότι τα τρόφιμα που σερβίρουμε πρέπει να παράγονται και να προέρχονται με περιβαλλοντικά υπεύθυνο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι δίνουμε προτεραιότητα στη χρήση τοπικών συστατικών και στην υποστήριξη των αγροτών μικρής κλίμακας που χρησιμοποιούν βιώσιμες γεωργικές πρακτικές.

Μοναδική ισορροπία μεταξύ γεύσης και ποσότητας.

- Ελενη αδαμου